Floramus Florist

Floramus Florist

Met Floramus eCommerce Webshop voor bloemisten hoeft u niets te installeren en bent u niet afhankelijk van dure programmeurs. Wij bieden een uitgebreide oplossing met veilige betaalmethodes via Mollie. U heeft keuze uit meerdere responsive templates. Zo kunt u direct uw webshop configureren.

Floramus

Doelgroep "Floramus Florist"

Floramus Florist is bedoeld voor bloemisten die bloemstukken creëren en deze leveren aan verschillende leverplaatsen zoals uitvaartcentra, feestzalen, ziekenhuizen...

De webshop is speciaal ontworpen zodat de bloemist snel een compleet overzicht krijgt van het benodigde materiaal voor het samenstellen van het bestelde bloemstuk. De besteller geeft aan bij welke leverplaats het stuk geleverd dient te worden en op welk tijdstip.

Floramus

Webshop voor slimme ondernemers

Complete webshop software
Floramus biedt een compleet e-commerce platform, zowel beginnende als gevorderde webwinkeliers starten eenvoudig een webwinkel met het Floramus pakket. Met onze software kunt u direct een webshop maken zonder technische voorkennis. Kies een template, voeg uw bloemstukken toe en ga aan de slag.

Leverplaats partnernetwerk
Voeg de leverplaatsen waarmee u samenwerkt toe en de besteller heeft de optie om het stuk te laten leveren bij deze leverplaatsen.

Samenstelling bloemstukken
Bij het invoeren van bloemstukken bepaalt u de samenstelling van het bloemstuk, hoeveel stelen van welke bloem. En dit voor de kleine, middelgrote en grote bloemstukken. Bij de bestelling krijgt u meteen een overzicht van de benodigde materialen om het bloemstuk te maken.

Floramus

Het webshop totaalpakket

Het belangrijkste is dat u met Floramus webshop software volledige controle hebt over de bestellingen. Per bestelling krijgt u een overzicht van de benodigde materialen om de bloemstukken samen te stellen. Zo weet u precies wat u moet inkopen en met welke hoeveelheden.

De kracht van onze software ligt in de sterke SEO en Marketing die u kunt inzetten voor uw webshop. Met een template engine is onze software zeer geschikt voor ondernemers die meer willen.

Veilig betalingen ontvangen met Mollie betaalsysteem
Met het Mollie betaalsysteem kan u op een veilige manier betalingen ontvangen, de klant kan betalen met de meeste gangbare betaalmiddelen.

Floramus

Waarom een webshop maken met Floramus

1. Zoekmachinevriendelijk
Natuurlijk wilt u dat uw webshop goed vindbaar is in Google. Met de Floramus Florist zoekmachine optimalisatie tools is dat een fluitje van een cent.

2. Standaard mobiel responsieve designs
Klanten weten u beter te vinden met een mobiele webshop en ook kopen ze steeds vaker via hun smartphone. Daarom heeft u een responsive design nodig dat geschikt is voor alle apparaten.

Floramus

3. Alle gegevens zijn veilig opgeslagen
U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de gegevens van uw klanten veilig worden opgeslagen. Daarom maakt Floramus gebruik van een beveiligde SSL-verbinding met HTTPS.

4. Geen technische kennis nodig
Waarom zou u dure ontwikkelkosten betalen of een cursus webshop bouwen volgen? Bij Floramus kunt u direct aan de slag, ook zonder technische kennis.

5. Design volledig naar wens aanpasbaar
Hoe beter uw webshop eruit ziet, hoe meer u verkoopt. Daarom kunt u het design van uw webshop volledig naar wens aanpassen met een handige HTML editor.

Floramus

Uitgebreide rapportage dashboard

Wij vinden dat u zich als ondernemer moet kunnen richten op uw verkopen en de marketing van uw webshop, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over technisch onderhoud. Onze webwinkelsoftware maakt artikelbeheer makkelijk, verkoopdata inzichtelijk, en heeft een uitgebreid dashboard waar u de bestelgeschiedenis kan volgen.

Floramus

Download onze app

In een snelle branche zoals bij u waar u op tijd grafstukken moet kunnen maken en afleveren is het van groot belang dat u tijdig op de hoogte wordt gehouden van nieuwe bestellingen. Daarom hebben wij een gratis app ontwikkeld die u via push berichten op de hoogte stelt van nieuwe bestellingen. U kan alle bestellingen en beoordelingen volgen op uw mobiel.

Download hier onze gratis app.

App Storeplaystore

Floramus Florist biedt alle tools om in een korte tijd een professionele webshop op te zetten. U kan kiezen tussen verschillende thema's die steeds verder uitgebreid worden. De wegdesigns zijn allen naar eigen smaak aanpasbaar. Floramus biedt aan al zijn nieuwe klanten een persoonlijke onboarding aan.

Onze 24/7 support staat natuurlijk altijd voor u klaar!

U hoeft niet noodzakelijk een domeinnaam te registreren. U krijgt standaard bij het Floramus Florist pakket een domeinnaam uw-naam.floramus.be

Ook wordt er standaard bij het pakket een Email adres meegeleverd: uw-naam@uw-naam.floramus.be

Mits een kleine meerprijs kan U er ook voor kiezen om uw eigen domeinnaam te laten registreren en meerdere Email adressen aan te maken.

Indien u reeds een domeinnaam heeft kan u die via een DNS-koppeling ook koppelen aan de Floramus webshop. Indien u voor deze optie gaat zal onze support u leiden om deze koppeling op te zetten.

Floramus Florist heeft een demo login waarmee u het hele pakket kan doorlopen. Stuur ons een bericht via de contact pagina en wij sturen u de gegevens om op de demo site in te loggen.

Wij kunnen van de meeste systemen jullie artikelen probleemloos overnemen.